Viziunea artistului.

Cunoscută drept casa cu fermoar, creația îi aparține artistului britanic Alex Chinneck și a fost concepută în colaborare cu IQOS Philip Morris Internationalbrandul de dispozitive inovatoare de încălzire a tutunului.

ce zici de vederea lui Vanya Voronov

IQOS, alături de artistul britanic, a reconstruit un spațiu diferit pentru iubitorii de artă, design și nu numai, casa fiind vizitată de peste Alex Chinneck a folosit deja recognoscibila lui semnătură, fermoarul supradimensionat, care, în acest caz, desface fațada unei viziunea artistului din cadrul Spazio Quattrocento Via Tortona 31oferind publicului indiciile unui viitor viziunea artistului bun.

Proiectul a fost realizat în doar cinci săptămâni, în trei fabrici din Germania și cu sprijinul mai multor specialiști din diverse domenii. Casa cu fermoar a fost desemnată de presa internațională ca fiind una dintre cele mai spectaculoase și instagramabile instalații din cadrul Milano Design Weekfapt confirmat de zecile de mii de persoane care au vizitat expoziția, obligând, astfel, municipalitatea să limiteze, pentru prima dată, accesul în Via Tortona

picături-vitamine pentru a îmbunătăți vederea

Mai multe despre acest subiect