Viziune pătată

Eşarfe pătate cu sângele scriitorului George Orwell, scoase la licitaţie - FOTO

Îngrijirea covoarelor

Ich fürchtete, dein Urteilsvermögen wäre getrübt. Mă temeam că judecata ți-ar fi compromisă. Denkst du, mein Urteil ist im Mindesten getrübt?

Crezi că judecata mea e compromisă?

Traducere "getrübt" în română

Mein Urteilsvermögen war getrübt. Judecata mea a fost compromisă. Unsere Erinnerungen an Details sind getrübt. Memorie noastră cu privire la detaliile devine tot aburite.

Eşarfe pătate cu sângele scriitorului George Orwell, scoase la licitaţie - FOTO

Auch mein Urteilsvermögen war durch Misstrauen getrübt. La fel ca la voi, judecata mi-a fost întunecată de suspiciune și neîncredere. In einer Wahl, die getrübt wurde durch mögliche digitale Betrug. Într-o alegere pătată de suspiciunea de fraudă digitală Ihr letzten Heldentaten Ultimele ei pare că i-au întunecat memoria.

Hoffentlich hat der Wettbewerb nicht ihr Urteil getrübt. Sper că ardoarea cu care ai lucrat nu ți-a afectat judecata.

viziune pătată prețuri pentru echipamente chirurgicale oftalmice

Vielleicht haben deine Gefühle dein Urteilsvermögen getrübt. Poate că sentimentele ți-au întunecat rațiunea. Es gab Momente, da haben persönliche Probleme meine Urteilsfähigkeit getrübt.

Traducere "TAINTED" în română

Uneori, problemele personale mi-au influențat judecata profesională. Ihre Sympathie für diese Menschen hat Ihr Urteilsvermögen getrübt.

viziune pătată viziunea s-a îmbunătățit singură

Simpatia ta față de acești oamenii ți-au corupt judecata. Mein Urteilsvermögen ist getrübt und das darf nicht passieren. Mi se întunecă minteași nu vreau așa ceva.

NAKIPLAST®

Und vielleicht hat das mein Urteilsvermögen getrübt. Și poate că asta mi-a încețoșat rațiunea. Ihr Urteilsvermögen sollte nicht von einem Wunsch nach Vergeltung getrübt werden. Sper că dorința de răzbunare sa nu-ți afecteze judecata. Das Vergnügen war etwas getrübt, um ehrlich zu sein.

A vitamini hangi besinlerde bulunur?

Placerea a fost oarecum umbrita de sa fiu sincer. Ich fürchte, die Geschichte mit Leiter Urteilsvermögen getrübt.

Sinteza | Alexandru Dedu: Idealuri de bun simț și o viziune occidentală pe semicerc

Mă tem că povestea cu Leiter ți-a întunecat judecata. Die 3 Jahre im Feld haben meine Auffassungsgabe getrübt.

Autor: Lectură de Vrea să fie cel mai bun în tot ce face și se ghidează în viață după principii în care crede cu tărie. Pentru Alexandru Dedu nici nu ar putea fi altfel. Ca sportiv a fost unul dintre cei mai mari handbaliști ai României și ai lumii. Este triplu câștigător al Cupei Campionilor Europeni cu FC Barcelona și a devenit un model pentru tinerii practicanți ai sportului pe semicerc.

Cei trei ani pe câmpul de luptă mi-au amorțit simțurile. Diese Freundschaft hat meine Urteilskraft getrübt.

Leni Complex plasturi

Am lăsat aceasta prietenie să mă orbească. Die Stimmung in der St. Georges School ist getrübt.

Tweet Despre uniforma rezultata din conceptul "crafted fashion", unul dintre juratii competitiei de design  Leroy Merlin si IQads, Rares Mateescu  Co-fondator, Cufirraspunde: ar trebui sa spuna o poveste. Si daca ne gandim la o poveste din universul Cufir, putem gasi inspiratie inclusiv din tehnica string art. Spre exemplu, spune Rares: Cand spui "craftsman", te poti gandi la o uniforma patata cu diverse culori si de aici as pleca eu; incorporand string art-ul, asa-zisele pete pot fi linii de culoare din fire groase cusute pe materiale in diverse directii, Reamintim: in urma unui proiect de evaluare interna, Leroy Merlin Romania a descoperit o serie de nemultumiri ale consultantilor de vanzari cu privire la uniformele din prezent. Motiv pentru care creativi din toate colturile online-ului sunt chemati pe platforma TheCreator pentru a-si imagina primul lor proiect de bricolaj vestimentar - viziune pătată uniforma moderna si adaptata  nevoilor specificate de catre consultantii de vanzari. Iar acesti creativi ar trebui sa citeasca atent  brieful si  regulamentul competitiei, apoi sa inceapa lucrul plecand de la kitul de inscriere.

Astăzi, Școala St. George e un loc solemn. Ihr wisst in euren Herzen, dass seine Sicht getrübt ist. O viziune neclarăși știți asta în inimile voastre.

  • TAINTED - Traducere în română - exemple în engleză | Reverso Context
  • Leni Complex plasturi
  • Alte traduceri Only thing I did was watch a delightful movie about tainted drinking water.
  • Soluție de viziune
  • Acuitate vizuală cu deficiențe de vedere
  • Îngrijirea covoarelor Îngrijirea covoarelor Pentru a folosi covorul Dumneavoastră cu aspectul din prima zi de cumpărare, ar trebui să luați în considerare următoarele instrucțiuni : Utilizarea zilnică Covorul nu trebuie bătut sau scuturat în timpul curățării, ci trebuie curățat cu ajutorul unui aspirator puternic, de dorit în fiecare zi.
  • Vezi mai multe articole din categoria life-inedit Relatând acel incident în romanul "Homage to Catalonia", propria prezentare a războiului scrisă de Orwell, celebrul autor dezvăluie că se afla "de aproximativ 10 zile pe front atunci când s-a întâmplat".
  • Îngrijirea covoarelor

Conținut posibil inadecvat Elimină filtrul Exemplele au rolul de a te ajuta să traduci cuvinte sau expresii corect si adaptat viziune pătată context. Nu sunt selectate sau validate manual, așadar pot conține termeni inadecvați.

Te rugăm să raportezi exemplele pe care le consideri inadecvate. Traducerile viziune pătată sau colocviale sunt în general marcate cu roșu sau cu portocaliu. Înregistrează-te pentru a accesa mai multe exemple Este simplu și gratuit Nici un rezultat pentru acest sens.

viziune pătată sfera centrului oftalmologic

Propune un exemplu.

Mai multe despre acest subiect