Viziune dinamică

V 09, AM § Lasă un comentariu ,Dacă ai fi cunoscut și tu, măcar în această zi, lucrurile, cari puteau să-ți dea pacea! Dar acum, ele sînt ascunse de ochii tăi. Am cumva un dumnezeu străin — nu un monstru dezgustător, ci o anumită dispoziție care mă conduce?

Test ocular Syzran

Mai mult decât o dată Dumnezeu m-a adus față în față cu dumnezeul străin și am crezut că trebuie să renunț la el dar nu am făcut-o.

Sunt orb față de lucrurile care îmi dau pacea.

  • Vederea în căpușe
  • Pisica pierde din vedere

Este un lucru șocant că putem fi în același loc în care Duhul lui Dumnezeu ar trebui să aibă acces la noi fără oprire, și totuși facem ca vinovăția noastră să crească în ochii lui Dumnezeu. Aceste cuvinte implică o responsabilitate culpabilă.

Dumnezeu ne consideră responsabili pentru ceea ce nu vedem. El deschidealte uși, dar ne amintește că sunt uși pe care le-am închis noi, viziuni care nu ar fi avut nevoie să fie stricate. Niciodată nu te teme când Dumnezeu aduce înapoi trecutul. Lasă ca amintirea să își aibă calea ei.

Este un slujitor al lui Dumnezeu prin mustrarea și tristețea ei. Puritatea este rezultatul împreună simţirii spirituale constante cu Dumnezeu.

miopie dobândită și congenitală

Trebuie să creştem în puritate. Viaţa cu Dumnezeu poate să fie în regulă iar puritatea interioară să rămână nepătată.

restabiliți vederea cu tratament

Dumnezeu nu ne păzeşte de această posibilitate, deoarece în felul acesta realizăm necesitatea păstrării viziunii purităţii personale. Dacă înflorirea spirituală din viaţa noastră este împiedicată în cel mai mic grad, trebuie să lăsăm totul la o parte şi să o punem în ordine.

  • Care sunt mesele pentru verificarea vederii
  • Miopie de recuperare

Reţine că viziunea depinde de caracter — cei cu inima viziune dinamică sunt cei care îl văd pe Dumnezeu. Dumnezeu ne face puri în harul său suveran, dar rămâne ceva de care trebuie să avem grijă, această viaţă trupească prin care venim în contact cu alţi oameni şi cu alte puncte de vedere, acestea sunt cele ce se pot păta.

26 martie – Viziune prin puritate personală

Nu doar sanctuarul interior trebuie ţinut bine în legătură cu Dumnezeu, viziune dinamică şi curţile de afară trebuie să fie aduse în perfect acord cu puritatea pe care ne-o dă Dumnezeu prin harul Său. Înţelegerea spirituală este imediat înceţoşată dacă curtea de afară se murdăreşte. Dacă vom păstra contactul personal cu Domnul Isus Hristos, viziune dinamică că sunt câteva lucruri pe care trebuie să detestăm să le facem sau să le gândim, unele lucruri legitime pe care trebuie să detestăm să le atingem.

Un mod practic de a păstra puritatea personală  nepătată în relaţie cu alţi oameni este să îţi spui ţie însuţi — Acel bărbat, acea femeie, viziune dinamică în Hristos Iisus! Acel prieten, acea rudă, perfecţi în Hristos Iisus!

What makes something \

Singurul semn că un om este mântuit este că a primit ceva de la Isus Hristos. Partea noastră ca lucrători pentru Dumnezeu este de a deschide ochii oamenilor ca ei să se poată întoarce din întuneric la lumină; dar aceasta nu este mântuire, ci convertire — efortul unei fiinţe umane deşteptate.

cât costă restabilirea vederii

Nu cred că este prea general a spune că creştini nominali sunt din această categorie; ochii le sunt deschişi, dar nu au primit nimic. Convertirea nu este regenerare. Acesta este unul dintre cei mai neglijaţi factori din predicare astăzi.

persoana cu deficiențe de vedere

Când un om se naşte din nou, el ştie că este deoarece a primit ceva ca dar de la Dumnezeul Atotputernic şi din cauza deciziei sale.

Oamenii îşi înregistrează tabel de vizionare, îşi semnează angajamentele şi se hotărăsc să meargă până la capăt, dar nimic din acestea nu este mântuire. Mântuirea viziune dinamică că suntem aduşi în locul unde suntem în stare să primim ceva de la Dumnezeu prin autoritatea lui Isus Hristos, respectiv iertarea păcatelor. Where Am I?

  1. Îmbătrâniri vizuale îmbunătățite
  2. Există o corelație statistică globală care arată că cele mai dezvoltate țări ale lumii sunt urbanizate, iar mărimea PIB-ului național este direct proporțională cu gradul de urbanizare.
  3. Vedere bună în kovalenko
  4. Nutriție și viziune

Mai multe despre acest subiect