Pierd claritatea. interpolare

in amurg, formele isi pierd atop-romania.roavura | Tapestry, Decor, Home decor

marire imagine fara a-si pierde claritatea

Ultimul update la 28 octombrie De Cristian Cismaru 26 comentarii Salut prieteni, in tutorialul de astazi o sa vedem cum putem mari foarte mult o fotografie fara sa pierdem din calitatea rezultatului final. Pentru ceea ce ne-am propus vom folosi o aplicatie numita SmillaEnlarger. Ca Pierd claritatea va convingeti ca cea din poza era iubita este necesar sa dati zoom foarte mult cu managerul de fotografii al sistemului de operare Windows Photo Viewer pe portiunea care doriti sa o vedeti de aproape.

Numai ca de foarte multe ori zoom-ul pe care il fac managerele pentru fotografii nu este unul procesat, calculat care sa va clarifice portiunea pe care dati zoom.

acuitatea vizuală cu cataractă nastere naturala si miopia

Managerele de Pierd claritatea fac un zoom simplu si banal iar de utilitatea lui vom beneficia doar daca poza pe care dorim sa o apropiem este facuta la o rezolutie foarte mare. Si totusi SmillaEnlarger permite Pierd claritatea dam zoom foarte mult permitandu-ne sa ajustam claritatea portiunii apropiate.

Acesta proceseaza imaginea si cu ajutorul catorva slidere putem aduce portiunea marita la o claritate foarte buna cu mult peste ce poate face un simplu manager de fotografii. Astea inseamna ca vom vedea mai multe detalii si mult mai clare chiar daca am dat zoom prea mult pe o portiune din fotografie.

Cum sa pui imagini pe facebook fara sa isi piarda calitatea

Aplicatia SmillaEnlarger are tot felul de optiuni interesante ce ne permit sa ajustam in detaliu calitatea zoom-ului ca mai apoi sa putem salva fotografie exact in stadiul si la claritatea ajustata de noi. Este singura aplicatia capabila si necomerciala pe care eu am gasito. Nu ma indoiesc ca se pot ajunge la rezultate poate mult mai bune insa asta cu siguranta, doar cu softuri priofesionale care costa bani si nu sunt la indemana oricui, utilizarea unor astfel de softuri ar fi greoaie pentru un utilizator casnic si procedeul, datorita sotului foarte complex, ar putea dura foarte mult.

vedere lobnya asupra Borisovo cum se reduce tensiunea ochilor

SmillaEnlarger poate fi folosita si de un novice, si de un profesionist, are setari pentru toata lumea. Acestea fiind spuse, va invit sa priviti tutorialul video pentru a vedea cum putem mari foarte mult o poza fara a pierde din calitatea acesteia.

・Cum să postezi pe Instagram fotografii de înaltă calitate?

Inainte de a pune o intrebare incercati sa cautati printre comentariile mai vechi, de cele mai multe ori exista deja raspuns la intrebarea voastra. Folositi mai mult categoriile din partea de sus a site-ului si motorul de cautare din partea dreapta sus pentru a ajunge rapid la ceea ce va intereseaza, avem peste de tutoriale care acopera cam toate genurile de softuri, noi le-am realizat, voi trebuie doar sa le cautati si sa le urmariti.

ce înseamnă vederea 16 efectele vederii encefalitei

Instructiuni de folosire videotutorial. Daca de exemplu aveti o problema cu Yahoo Messenger, puteti introduce in motorul nostru de cautare termeni Pierd claritatea Yahoo, Mess, Messenger, id mess, multimess, problema messenger, eroare messenger, etc, veti vedea ca o sa aveti de unde alege. Daca folositi categoriile drop-down, acestea le gasiti pe bara de sub Home cu categoriile: Birou, Grafica-Design, Hardware, Internet, Multimedia, Securitate, Sistem, Stocare-Backup, sub aceste categorii sunt organizate sub-categorii si sub-sub-categorii, asta pentru o filtrare mai precisa.

tratament slab la vedere care este vederea unui elan

Pentru a gasi ceva legat de Yahoo Messenger cu ajutorul categoriilor va puteti duce pe categoria:Internet, acolo se vor deschide alte subcategorii de unde veti alege Mesagerie-Chat, de acolo va puteti duce pe subcategoria Yahoo, in final, cu ajutorul acestor filtre veti ajunge pe o pagina unde sunt numai articole legate de Yahoo Messenger sau Yahoo Mail. Pe pagina Arhive puteti gasi toate tutorialele noastre organizate frumos pe zile, saptameni, luni si ani.

zvonuri pentru restabilirea vederii comunicarea cu deficiențe de vedere

Totul este logic, trebuie doar sa urmati logica. Vizionare placuta! Get the Flash Player to see the video. Tutoriale similare:.

după 40 de viziuni viziune speculativă

Mai multe despre acest subiect