Gimnastica ochi

gimnastica ochi

Sănătate ,  Vedere Gimnastica pentru ochi Avetisov: tehnici gimnastica ochi descriere, exerciții și recenzii eficiența Este cunoscut faptul că orice prevenire a bolilor este mai eficientă decât vindecarea.

De aceea, prevenirea este încă la vârsta preșcolară ar trebui să înceapă abateri de vedere. Gimnastica ochi acest articol vom descrie în detaliu modul în care exercițiile pe ochi Avetisov, și face cunoștință cu setul de bază de exerciții.

Un pic despre autor Profesorul Eduard Sergheevici Avetisov în munca lor acordat o mare atenție la prevenirea tulburărilor vizuale la copii și adulți. Timp de mulți ani, el a investigat problema de miopie si strabism.

Gimnastica pentru ochi Avetisov: tehnici de descriere, exerciții și recenzii eficiența

Omul de știință a dezvoltat o directie promitatoare nou in oftalmologie, a publicat mai mult de de lucrări, el a fondat școala lui și a fost director științific al multor oameni de știință celebri.

Pe baza lor de cercetare Edward S. Complexul de exerciții simple vă permite să se oprească, nu numai declinul de vedere, dar, de asemenea, contribuie la gimnastica ochi acestuia. Gimnastica pentru ochii profesorului Avetisova Complexul de exerciții dezvoltat de oamenii de știință, include o simplă mișcare a globului ocular, care sunt produse în ritm lent și mediu.

O condiție importantă pentru eficacitatea unei tehnici - o regulată și o creștere treptată a sarcinii.

viziunea face exerciții oculare

Primul bloc de exerciții Pentru a maximiza efectul, ar trebui să fie gata să se angajeze într-o atmosferă gimnastica ochi, în cazul în care nu există probleme urgente. Întregul complex se face ședinței: Ochii Zazhmurte cât mai mult posibil și să rămână în această poziție pentru câteva gimnastica ochi.

În termen de zece secunde clipi într-un ritm sporit. După aceea, relaxați-vă și să continue să facă exerciții.

auto-masaj pentru restabilirea vederii

Scufundati degetele index pe închis-lea și ușor să le masaj cu mișcări circulare. Amintiți-vă că mișcarea nu trebuie să fie prea intens. Durata acestei operațiuni - un minut. Continuă să stea cu ochii închiși, pune pe capac și să înceapă trei degete apăsați-le ușor pe globul ocular. Repetați acțiunile de mai multe ori. Push degetele index pe sprancene și începe să transforme un ochi orb prin rezistență.

Exercitii pentru sanatatea ochilor

Gimnastica pentru ochi de procedură Avetisova îmbunătățește fluxul de sânge în zona ochilor și ajută să se relaxeze mușchii. În ciuda simplității aparente a pacienților care au raportat face exercițiile corect, nu este deloc. Deci, amintiți-vă că principalul lucru aici nu este viteza, dar o creștere treptată a sarcinii.

Al doilea bloc Acest complex este de asemenea realizată în timp ce ședinței. Pentru a obține rezultatul dorit, trebuie să păstrați poziția de pornire și pentru a evita mișcările inutile. Gimnastica pentru ochii Avetisov repetate de opt sau zece ori.

  1. Cel mai simplu exercitiu pentru ochi odihniti si limpezi
  2. Așa că am să te lămuresc în legătură cu un aspect important despre îmbunătățirea vederii.

Uită-te la tavan, apoi coborâți încet privirea în jos. Nu te grabi - mișcarea ochilor ar trebui să fie netedă.

utilizarea laserelor în oftalmologie

Vezi punctul selectat spre stânga și apoi spre stânga. Rețineți că, atunci când efectuează această sarcină ar trebui să fie să stea în continuare și nu întoarce capul. Mutați vizualizarea în diagonală din colțul de sus al camerei la partea de jos.

Imaginați-vă că în fața ta un cerc mare și începe să alunece pe ea mai întâi într-un ochi și apoi invers. Al treilea bloc Spre deosebire de sistemele anterioare, necesitatea de a se efectua în picioare.

Exercitiile de gimnastica oculara pentru imbunatatirea vederii Exercitiile de gimnastica oculara pentru imbunatatirea vederii Exercitiile de gimnastica oculara pentru imbunatatirea vederii au inceput sa devina din ce in ce mai cunoscute in randul persoanelor care isi doresc sa aiba o vedere sanatoasa fara a fi nevoie sa poarte ochelari de vedere. Exerciţiile de relaxare ajută la combaterea oboselii ochilor si la imbunatatirea vederii. Vederea neclară, cefaleea şi dificultatea de concentrare sunt simptome ale surmenajului ochilor, dar ele pot semnala şi prezenţa unor vicii de refracţie. Privitul ore în şir la televizor, munca la calculator şi lumina prea slabă sau prea puternică sunt câţiva dintre factorii care dăunează sănătăţii ochilor. Exerciţiile de relaxare gimnastica ochi pentru imbunatatirea vederii sunt indicate tuturor persoanelor care îşi suprasolicită ochii.

Trageți miopie progresivă cum se tratează în fața ta, uita-te la degetul arătător și rotiți privirea în depărtare. Țineți un deget la nas, și apoi mutați încet înainte. Se repetă același exercițiu, dar a închis gimnastica ochi mână peste ochi.

Apoi repetați această acțiune, dar care acoperă celălalt ochi cu mâna.

Cel mai simplu exercițiu pentru ochi sănătoși

Pentru a îndeplini următoarele sarcini ar trebui să stea la fereastră. Desenați un punct de pe sticlă sau lipici o bucată de bandă colorată.

aloe vera ajută la îmbunătățirea vederii

Concentrați-vă pe marca, si apoi uita-te în depărtare. Acest exercițiu se face cu ochelari sau lentile de contact dacă le aveți, desigur, este.

viziunea orbeste

Datorită implementării frecventă a complexului va fi capabil de a îmbunătăți focalizarea. Gimnastica pentru ochii copiilor Avetisova Edward S. Și a fost în această perioadă elevii se confruntă cu o sarcină grea - citit foarte mult, scrie și desena. Adauga la faptul că șederea prelungită la un calculator sau o tabletă, ma uit la televizor și stilul de viață sedentar.

Ca urmare, mulți elevi au probleme cu vederea și să înceapă să poarte ochelari.

Mai multe despre acest subiect