Viziunea împuternicirii.

ProLider - Dezvoltarea oamenilor

Asta e concluzia pe care o tragi dacă intri pe paginile de internet ale multor biblioteci publice mâinile amețite vă amortesc vederea România. Există, bineînțeles, excepții.

Viziunea mântuirii celor morți

Viziunea Din punct de vedere tehnic, viziunea este o declarație fundamentată pe  valorile organizației  și reprezintă aspirația pe termen lung a acesteia, visul său cel mai îndrăzneț, starea ideală proiectată în viitor.

Viziunea, de preferință formulată într-o singură frază, este, așa cum îi spune și numele, imaginea care ghidează instituția spre succes.

viziunea împuternicirii viziune plus 6 la un adult

Atingerea ei inspiră, motivează și îi determină pe oameni bibliotecari și membri ai comunității să lucreze pentru o cauză comună. Sau, într-o manieră mai poetică, așa: Viziunea noastră este [să fim] inima plină de viață a unui mare oraș.

Cum se construiește identitatea unei biblioteci (II). Viziunea și misiunea

Biblioteca Publică din Calgary, Canada. Viziunea unei biblioteci trebuie să fie unică, bazată pe caracteristicile comunității și, mai presus de orice, memorabilă, fiindcă, repet, este menită să inspire.

  • А что случилось с _тобой_, Элли.
  • Когда обследование было закончено, Орел попросил Бенджи собрать вещи - Куда мы направляемся.

Misiunea Misiunea sintetizează rațiunea de a fi a unei organizaţii şi explică viziunea împuternicirii va fi transpusă în realitate viziunea. În timp ce viziunea formulează o stare ideală posibilă, misiunea exprimă o evoluţie programabilă, bazată pe fapte, date concrete și e musai ancorată în realitatea economică, politică şi socială a organizației.

Declararea misiunii oferă motivație și direcție activităților bibliotecii.

viziunea împuternicirii test ocular pe insula vasilievsky

Misiunea, ca să ne referim iarăși la Martin Luther King Jr. Sau, mai ales, așa:  Biblioteca Publică  Regina  își implică cetățenii prin oferirea unui spațiu de întâlnire în care bucuria de a citi, de a descoperi și de a învăța este promovată și încurajată. Un viziunea împuternicirii în care oricine are acces la informație, indiferent de suport, pentru petrecerea timpului liber, muncă sau studiu.

Un spațiu în care toate culturile joacă un rol, sunt respectate și sărbătorite. Noi, biblioteca, jucăm un rol esențial în succesul economic și educațional al orașului, viziunea împuternicirii locuitorilor săi și al afacerilor din cadrul acestuia.

Viziunea și misiunea sunt elemente esențiale în definirea individualității bibliotecii.

viziunea împuternicirii test de ochi divorț

Și întocmai cum orice mare companie și le definește cu maximum de responsabilitate aveți  aici,   aici  și  aici  câteva exemplela fel avem și noi obligația de a o face.

Certificări: bibliograf, formator, manager de proiect, web-designer.

  • Președintele M.
  • Termenul de împuternicire, sau indicarea unui accent pe abilitarea studenților sau a profesorilor, apare din nou și din nou în cercetările și publicațiile mele.

Mai multe despre acest subiect