Viziune tactilă

griffix® Stylus

Acasă Categorie Aplicații Soluții de ecran tactil Jarltech Placă de bază încorporată În calitate de dezvoltator hardware, continuăm să extindem soluția noastră încorporată și să îndeplinim obiectivele critice ale clientului de programare și costuri. Mai Mult Imprimantă termică Jarltech are experiență în dezvoltarea de imprimante termice extrem de fiabile. Includeți imprimantă termică de 2 inch și 3 inch.

Misiune si viziune

Sunt furnizate și produsele electronice personalizate ale lui Jarltech, împreună cu dezvoltarea inginerească, cum ar fi proiecte de circuite, software, incinte și eșantioane, scule și turnare, fabricație industrială, servicii de certificare și marketing. Având atât cunoștințe solide de inginerie, cât și 29 de ani de experiență, Jarltech se asigură că răspunde viziune tactilă fiecărui client.

Soluții de ecran tactil Jarltech Curățarea panourilor tactile Jarltech Soluții de ecran tactil Jarltech Pe măsură ce pandemia COVID se dezlănțuie pe tot globul, curățarea suprafețelor panoului tactil pentru liniștea sufletească a utilizatorilor a devenit necesară, deoarece virusul poate rămâne viabil pe suprafețe timp de ore până la zile.

Test de viziune Novoslobodskaya

În funcție de tip și model, Jarltech a compilat metode de curățare pe care le vom împărtăși cu dvs. Vă recomandăm să folosiți cu atenție doar anumite substanțe chimice pentru a curăța atât panourile viziune tactilă capacitive proiectate PCAPcât și cele rezistive.

Curățarea panourilor tactile Jarltech Pe măsură ce pandemia COVID se dezlănțuie pe tot globul, curățarea viziune tactilă panoului tactil pentru liniștea sufletească a utilizatorilor a devenit necesară, deoarece virusul poate rămâne viabil pe suprafețe timp de ore până la zile.

pupile dilatate la un examen ocular

Conform US CDC, alcoolul și înălbitorul pot fi utilizate pentru curățarea suprafețelor frecvent atinse. Jarltech are o structură de testare riguroasă pentru certificarea materialelor utilizate în produsele noastre, care sunt potrivite în termeni de performanță, durabilitate, fiabilitate etc.

 • Viziunea 0 3 este
 • Spital oftalmologic metrou mayakovskaya
 • Но до этого она держалась прекрасно.
 • Logopedie pentru deficiențe de vedere
 • Viziune supranaturală
 • На его седые волосы и бороду, вспоминала те времена, когда они были черными.

Suprafața tactilă a Jarltech PCAP și panourile tactile rezistive pot rezista atât la produse chimice industriale, cât și la produse de uz casnic, cum ar fi acetonă, hexandetergent de rufe etc. Când curățați suprafața panoului tactil, urmați acești pași: 1.

în ce unități se măsoară vederea

Aplicați un agent de curățare alcool, înălbitor sau detergent pentru sticlă pe o cârpă curată. Asigurați-vă că pânza este bine saturată.

 • griffix® Stylus
 • Viziunea Su Jok
 • Tabel de îmbinare a viziunii
 • Produsul nostru, cum ar fi, chioșcuri interactive, chioșcuri de auto-comandă, terminale la punctul de vânzare, chioșcuri wayfinder, afișaje interactive de vânzare cu amănuntul care vă pot ajuta să colectați toate informațiile importante într-un singur loc.
 • Amway vitamine pentru vedere
 • Acuitatea vizuală la 6 dioptrii
 • Istoric și fundal În vremurile grecești antice, atingerea era un sistem perceptiv neterminat.

Uscați bine panoul cu o cârpă uscată, îndepărtând cât mai mult posibil din viziune tactilă de curățare. O măsură de precauție mai importantă, nu amestecați înălbitor și amoniac, deoarece aceasta va produce o reacție chimică periculoasă. Vă rugăm să nu pulverizați soluția de curățare direct pe suprafața panoului tactil.

viziune atletică

Soluțiile de curățare care conțin înălbitor, alcool și amoniac sunt corozive pentru acoperirea suprafețelor panoului tactil și a filmului ITO. Deci, nu trebuie să lăsați soluția pe suprafața panoului tactil mai mult de 2 minute. Asigurați-vă că îndepărtați toate reziduurile la finalizarea curățării.

Mai multe despre acest subiect