Viziune supranaturală, Opere ale Sfântului Josemaría Escrivá, Fondatorul Opus Dei

Viziune supranaturala

Lui i-a fost arătat într-o viziune, că îngerul al şaptelea va veni învăluit într-un nor. În această viziune el a văzut regiunea şi etapele în detaliu.

camera de protectie a vederii eveniment de viziune

Fără să ştie când se va întâmpla, în 28 februarie el s-a dus împreună cu prietenii la vânătoare în pustiul din Tucson, în direcţia Flagstaff, Arizona. Prietenii lui de vânătoare au mers într-o direcţie, şi el s-a îndreptat spre vârful muntelui, aşa cum a plănuit DOMNUL.

Dintr-o dată s-a viziune supranaturală un troznet şi apoi a urmat un ecou puternic. Când el a privit în sus, a văzut cei şapte îngeri şi norul în care a fost apoi luat. El a numărat fiinţele cereşti de la dreapta la stânga, şi ele stăteau în faţa lui în formă de piramidă.

dacă vederea se aprinde viziunea secolului al II-lea

Aripile lor se atingeau. Cel din stânga, deci ultimul în constelaţie, l-a impresionat în mod deosebit şi i-a vorbit.

cum să distingi miopia viziune slabă miopie ridicată

El a vorbit despre cele şapte peceţi din Apocalipsa, în perioada martie Norul luminos, care a apărut acolo pe cerul albastru, a fost vizibil pentru toţi. James McDonald de la universitatea Arizona din Tucson a scris viziunea satului până la 30% aceasta mai multe expuneri.

diagrama testelor de vedere cu litere vederea terrierilor de jucărie

Pentru el a fost de neînţeles faptul că un nor putea să existe la o înălţime de 26 de km, şi care a mai plutit 28 de minute pe cer, străpuns de lumină după apusul soarelui. Pe de o parte el a argumentat că formarea unui nor la o astfel de înălţime este imposibilă, şi pe altă parte el nu s-a putut decide să declare această apariţie ca un fenomen supranatural.

miopia sportului modalități eficiente de restabilire a vederii

Ca în toate timpurile, aşa şi acum oamenii au aceeaşi problemă, şi anume să recunoască lucrarea supranaturală a lui Dumnezeu. James Viziune supranaturală nu a putut accepta acest fenomen şi câţiva ani mai târziu s-a sinucis.

Deficiente de vedere în sport Care este puterea ta supranaturala? Actiunea Ai trecut vreodata prin experiente pe care nu ti le poti explica? Acestea sunt semnele unui dar paranormal puternic. Talentul tau se poate manifesta in numeroase forme iar testul nostru te poate ajuta. Intr-o luminozitate mai puternica, se vedea, pe partea superioara a crucii, chipul unui barbat si bustul sau.

Rămâne de neînţeles, de ce mai ales predicatorii penticostali ale căror biserici s-au bucurat de creşterea cea mai mare prin slujba puternică a lui William Branham, au ştiut şi au tăcut asupra cercetărilor pline de har ale lui Dumnezeu şi astfel au ascuns poporului lui Dumnezeu ceea ce a făcut DOMNUL în timpul nostru.

English UK.

unguent pentru miopie noua tehnologie de restaurare a viziunii

Mai multe despre acest subiect