Viziune kulagin. Навигация по записям

Vladimir Yurzinov - mândria hocheiului nostru

Artă și divertisment ,  Literatură Robert Sheckley, "Scent de gândire": un rezumat Multe descoperiri minunate prezentate umanității scriitori de science-fiction.

"The Sixth Sense"

Ne putem aminti, de exemplu, Herbert Wells sau Jules Verne. Dar, în acest articol nu vorbim despre ele. Robert Sheckley creativ a creat din nimic.

În farmacie, puteți cumpăra medicamente din Japonia pentru de ruble. Faptul că toate aceste stele folosesc picături de ochi japonezi! Picturile de ochi japoneze sunt considerate cele mai bune din lume, turistii le iau din Japonia ca suveniruri pentru prieteni si cunoscuti.

Atunci când vorbim despre al saselea simt, ea a ajuns să însemne, în general, o intuiție bine dezvoltată sau telepatie. Există într-adevăr cei care pot citi gândurile? Este greu de spus în timpurile sovietice, cum ar fi, din motive necunoscute, această problemă a fost dat o mulțime de atenție, iar unul pare a fi un medium autentic a fost capabil să găsească în spațiile deschise ale țării noastre.

Aceasta, desigur, despre Nelly Kulagin.

ALEEA GLORIEI SIBERIAN HEALTH

Robert Sheckley nu a putut trece în atenția lor. El miroase un șobolan și merge pentru a verifica rezervoarele cu combustibil. Se pare că căldura rasfatat de combustibil.

Leroy Viziune kulagin pilotul înțelege că în cazul în care acesta nu aterizeze pe cea mai apropiată planetă oxigenat, șansele de supraviețuire nu au avut. Ceea ce el spune șeful său la radio, precum și coordonatele unei posibile accident.

Postmaster calmeaza pilotul și spune că va trimite o echipă de salvare pentru el.

viziune kulagin

Încă nu o să se întâmple. M-am trezit din ce în apropiere de proteine a fugit cu ea, dar animalul viziune kulagin ciudat: el nu avea ochi și urechi, iar parul a avut o tentă verzuie. După ce părea lupul. Cum de a naviga în lumea animalelor - un mister. Și Clive privit o scenă de vânătoare: veveriță fugă sau ascunderea, iar lupul a fost pe urmele ei.

Dar mai întâi trebuie să realizați principalele cauze ale afectării vizuale:

De ceva timp răpitorul ratacit de pe traseu, cu toate că victima era lângă el, dar el ar fi pierdut în cazul în care, apoi a descoperit și mâncat. Dar de proteine este în mod clar în imposibilitatea de a satisface apetitul de lup, și a plecat să trăiască aproape poștașului.

Este greu de înțeles cum a mirosit.

Clive nici măcar nu a avut timp să uspugatsya ca și-a pierdut cunoștința din nou. Clive părea să doarmă, nu numai prăbușirea navei, dar, de asemenea, scena de vânătoare, apoi s-a întrebat timpul acestor animale fără ochi, fără urechi, modul în care acestea urmăresc reciproc.

viziune kulagin

Pe de reflecție a fost distras de alți locuitori ai planetei, ascunzându-se în tufișuri, arăta ca viziune kulagin panteră, dar cu costuri bine cunoscute în aparență. In timp ce Clive a fost dat reflecții abstracte, pisica de mare negre, fără urechi și ochi nu a putut distinge o persoană din mediul de fundal, dar de îndată ce a gândit la asta, prădătorul ia arătat o dată un subiect de interes.

La deficienții de vedere, mai ales chiar și la copilul cu restanțe de vedere, ceea. Vorbim despre copiii cu deficienţe de vedere. George este unul dintre ei şi, în acelaşi timp, un exemplu.

Dându-și seama că aceste experimente vor aduce la nici un bine, el a încercat să arunce de pe răpitorul cu valuri gândirii sale. Extrem de poveste inventivă scris Robert Shekli.

În cele din urmă Leroy prins ideea: de a pretinde a fi Panther de sex feminin mental.

Vladimir Yurzinov - mândria hocheiului nostru

Apoi, se pare că a dat seama că a fost înșelat și a fugit țipând. Writer construiește magistral complot.

viziune kulagin

Lupta cu lupii După aventura lui cu Panthers Leroy adormit. Doar m-am trezit în dimineața următoare și a găsit: vehiculele sale aeriene a ars complet, dar el e în viziune kulagin.

Acești copii sunt practic orbi, deoarece își pot folosi viziunea foarte limitat în activitățile cognitive și indicative. Prin urmare, acuitatea vizuală nu este singurul criteriu pentru această subcategorie. Dacă un copil are doar deficiențe vizuale funcționale, atunci, cel mai adesea, viziunea lui inclusiv acuitatea vizuală poate fi restaurată cu tratament.

El a luat o bară de metal - o parte a scrisori pentru vedere 0, care ar putea totuși rău ca o armă. Și totuși, când poștașul să înțeleagă principiile de bază ale funcționării planetei, a fost un pic mai ușor de a trăi, dar cel mai interesant lucru a fost să vină.

După Panthers Cleve vizitat lupi. Acesta descrie evenimentele Robert Sheckley. El a găsit hrană și apă.

Related Articles

Viziune kulagin nu vine imediat la trântă cu ei, a încercat mai întâi să găsească adăpost atunci când el nu a fost găsit, dar, de asemenea, a constatat că peste locul luptei presupus circling vulturi, dat seama că, pentru a face nimic - este necesar să se ia lupta.

Apoi, Leroy a părăsit întreprinderea cu un lup și transformat pentru a forma un animale mai puternice, cum ar fi pantere.

El a jucat foarte bine, în mod realist, dar adversarii nu sunt de gând să se predea atât de ușor. Ei au strâns rândurile și s-au grabit la el împreună au existat patru.

Cariera în echipa națională

Într-adevăr, animalele au fost speriat, dar acum postasul nu a îndeplinit rolul. De îndată ce Lupii ușurat strânsoarea lui, el a fugit. Deci, el a decis să folosească experiența unui astronaut - sa prezentat o pasăre. A bătut lupi foame confuz, și l-au pierdut. El conduce eroul său printr-o succesiune de imagini ale lui Robert Sheckley.

Mai multe despre acest subiect