Viziune atletică,

Iunie 19, În mod tradițional, sportul și psihedelica nu merg mână în mână.

O viziune transformată asupra sexului: intimitate fără cicatrice și regrete

De fapt, gândul la cineva care se aruncă în timp ce încearcă să dribleze o minge sau să ridice greutăți este de fapt destul de amuzant.

Ideea este că, atunci când călătorești pe psihedelici, lumea ta interioară este atât de implicată, încât lumea ta exterioară, care poate include o bilă care vă zboară în cap cade pe marginea drumului, ca să zic așa.

  1. Но по его глазам было видно, что он волнуется за .
  2. Убирая шприц и укладывая все принадлежности в шкатулку, она насвистывала танцевальную мелодию; сбросив одежду и оставив ее кучкой на стуле, она остановилась, чтобы полюбоваться своим телом в зеркале, потом открыла небольшой ящик и извлекла повязку.
  3. După cum oamenii cu viziune văd 2
  4. Она подъехала к инопланетянину.
  5. Cum să restabiliți vederea cu mâncarea

Acest lucru se întâmplă atunci când se descoperă că sportivii și-au îmbunătățit pe nedrept abilitățile prin droguri care îmbunătățesc performanța. Acest lucru a fost raportat pentru a îmbunătăți creativitatea și productivitatea - biohackers din Silicon Valley înjură prin aceasta. Dar cum pot acest lucru să-i avantajeze pe sportivi - de la jucător de baschet profesionist la fotbalist în weekend, până la joggerul de dimineață?

Microdorarea poate îmbunătăți performanța atletică

Povești de îmbunătățire psihedelică În prezent, nu au existat studii oficiale sau cercetări în privința tratamentul miopiei cu lilieci de microdorare, cum ar fi psilocibinapoate beneficia de performanță atletică. Cu toate acestea, există o multitudine de dovezi anecdotice.

viziunea se va îmbunătăți dacă

Una dintre aceste povești despre îmbunătățirea psihedelică provine de la ulciorul de baseball Doc Ellis. Un jucător de baseball major al ligii, pe 12 iunie a fost chemat să joace un meci.

Din păcate, fusese sub impresia că era ziua lui liberă și luase LSD cu prietenii. Ellis a jucat jocul sub influență și a procedat la aruncarea unui gol. Singurul din cariera sa.

Blog O viziune transformată asupra sexului: intimitate fără cicatrice și regrete Datorită sexului, noi vindem practic orice.

De fapt, în pestede jocuri profesioniste de baseball jucate, doar de lovituri fără lovituri au fost aruncate în istorie. Am fost închisă pe mănușa [captatorului].

Toată concentrația poate fi pusă în sportul dvs.

puteți trata vederea cu aliaj și miere

În plus, s-a raportat că această concentrare îmbunătățește rezistența, întrucât este mai probabil viziune atletică continuați mai mult timp, construindu-vă astfel rezistența. Eliberați-vă sportivul interior Cu afirmații atât de îndrăznețe ca acestea, aparent susținute de dovezi anecdotice, este probabil doar o chestiune de timp până când instituțiile științifice vor începe cercetările în acest subiect.

care și-ar putea îmbunătăți vederea

Ar putea fi doar viziune atletică de a elibera sportivul tău interior! Consultați ghidul nostru de microdorare aici. Share on Facebook.

Simona Halep a cheltuit Cât s-a terminat partida cu formația pregătită de Giovanni van Bronckhorst FCSB, aproape să-și rezolve problemele din apărare? Indiciul care arată că transferul visat de Gigi Becali se poate face Poziţia oficială a Uniunii Europene, după ce Navid Afkari a fost executat.

Mai multe despre acest subiect