Viziune anisocorie, Cauzele anisocoriei

Elevii de diferite dimensiuni (anisocoria)

Uită-te la ochii tăi cu atenție într-o oglindă. Are un elev să fie considerabil mai mare sau mai mic decât celălalt? Dacă da, este posibil să aveți anisocoria. Cauzele Anisocoriei Multe cazuri de anisocorie ușoară sunt normale și nu prezintă nici o patologie sau istoric de traume.

În general, aceste cazuri de anisocorie, în care un elev este mai mare decât celălalt, cu mai puțin de 1, 0 mm, fără cauză aparentă, se numesc anisocoriile simple, anisocoria benignă sau anisocoria fiziologică. Într-un viziune anisocorie al prevalenței anisocoriei, cercetătorii fotografiau elevii a de subiecți normali în lumină slabă timp de cinci zile consecutive.

viziune anisocorie

Fotografiile au fost făcute dimineața și după-amiaza în fiecare zi. Sus: Elevii normali. Middle: Anisocoria cu un elev mai mare decât normal. Bottom: Anisocoria cu un elev mai mic decât normal.

Inflamație Uită-te la reflecția ta în oglindă: sunt elevii tăi la fel? Poate că unul dintre ele este mult mai mare decât celălalt?

Prevalența anisocoriei nu a variat cu timpul zilei sau de la o zi la alta; nici nu a fost influențată de sexul, vârsta sau culoarea ochilor subiectului.

Anisocoria semnificativă, cu toate acestea, poate avea o serie de cauze, iar unele pot fi probleme medicale.

Anisocoria la câini

Cauzele anisocoriale semnificative un elev mai mare decât celălalt cu mai mult de 1, 0 mm includ: Traumatism ocular. De exemplu, citiți despre ochii lui David Bowie de mai jos. Anumite medicamente pentru ochi. De exemplu, pilocarpine picături oftalmice utilizate pentru a trata glaucomul pot determina elevul ochiului tratat să fie mai mic decât celălalt elev.

Inflamația irisului.

Elevii de diferite dimensiuni (anisocoria) - Preparate injectabile September

Irita uveita anterioară poate provoca anisocorție care de obicei este însoțită de durere oculară. Adolescantul tonic. Această afecțiune benignă numită și elevul lui Adie, elevul tonic sau sindromul Adie determină în mod obișnuit ca un elev să fie considerabil mai mare decât celălalt.

Elevul afectat, de asemenea, nu reacționează la lumină.

viziune anisocorie

În cele mai multe cazuri, cauza elevului lui Adie viziune anisocorie necunoscută. Dar poate fi asociat cu traumatisme oculare inclusiv traumatisme cauzate de chirurgia complicată a cataracteilipsa fluxului sanguin ischemie sau a unei infecții. Tulburări neurologice. O serie de afecțiuni care afectează nervii din creier sau din măduva spinării pot provoca anisocorție. Unul dintre cele mai semnificative dintre acestea este sindromul Horner [vezi mai jos].

Infarctul cerebral - cauze, primele simptome, diagnostic și metode de tratament

Tulburările cerebrale asociate cu anisocoria includ accidente vasculare cerebrale, hemoragie spontană sau din cauza leziunilor capului și, mai puțin frecvent, anumite tumori sau infecții.

Horner's Sindrom Cele trei simptome clasice ale sindromului Horner numite uneori sindromul Horner sau sindromul Horners sunt: Ptoza pleoapa căzută Miosis constricția unui elev, provocând anisocoria Anhidroza facială pierderea transpirației în jurul ochiului afectat Sindromul Horner poate fi, de asemenea, diferențiat de anisocoria simplă benignă de cât de repede se dilată elevul în lumină slabă. Elevii obișnuiți inclusiv elevii obișnuiți, care sunt ușor inegali în dimensiune se dilată în decurs viziune anisocorie cinci secunde când luminile camerei sunt estompate.

Un elev afectat de sindromul Horner durează în general 10 până la 20 de secunde pentru a viziune anisocorie dilata în lumină slabă sau într-o cameră întunecată. Sindromul Horner este în mod obișnuit cauzat de o problemă medicală subiacentă, cum ar fi un accident vascular cerebral, o leziune a tumorii sau a măduvei spinării.

Dar, în unele cazuri, nu există nicio cauză. Nu există un tratament specific pentru sindromul Horner, dar dacă este asociat cu o problemă medicală identificată, tratamentul acestei afecțiuni ar putea rezolva simptomele lui Horner, inclusiv anisocoria.

viziune anisocorie

Uită-te îndeaproape la acest poster al lui David Bowie ca Ziggy Stardust și vei vedea că elevul său stâng era mult mai mare decât elevul său drept. Mulți oameni cred că avea doi ochi colorați diferite - o afecțiune numită heterochromie.

Dar adevăratul motiv pentru care ochii lui David Bowie erau atât de frapanți erau anisocoria.

viziune anisocorie

Bowie sa născut cu ochi albaștri. Dar o luptă cu un prieten cu un prieten când au fost adolescenți la lăsat unul din ochii viziune anisocorie permanent dilatați, oferindu-i viziune anisocorie un aspect mult mai întunecat.

Mai multe despre acest subiect