Vederea muncitorilor, Muncitorii sezonieri români protestează la Bonn

vederea muncitorilor

Niciun muncitor nu a fost imun la criza coronavirusului, dar lucrătorii casnici au luat eforturi deosebite.

viziunea 1 25 cum să se îmbunătățească surse de vindecare a vederii

EFFAT estimează că în Europa există aproximativ 26 de milioane de lucrători casnici, mai mult de jumătate dintre ei lucrează nedeclarați. Natura muncii lor - în casele private - a lăsat lucrătorii casnici incredibil de vulnerabili atât la riscurile directe de sănătate ale COVID, cât și la efectele secundare financiare ale blocării viziune dinamică distanțării sociale impuse de state.

Cel mai clar, a prezentat mulți vederea muncitorilor casnici o alegere de neevitat: veniturile lor sau sănătatea lor! Deși situația s-a îmbunătățit, un număr mare de lucrători casnici încă nu au echipament adecvat de protecție personală PPE. În timp ce prevalența unor forme de angajare nestandardizate în sector a lăsat mulți lucrători casnici în afara acoperirii locurilor de muncă sau a schemelor de susținere a veniturilor dezvoltate ca răspuns la pandemie.

Această declarație a prezentat o serie de propuneri pentru soluționarea provocărilor financiare și de sănătate asociate cu focarul COVID, din furnizarea adecvată de PPE și acces la concediu vederea muncitorilor, la extinderea măsurilor de sprijin financiar și vederea muncitorilor angajare existente inclusiv dreptul de a solicita șomaj economic temporar sau muncă de scurtă durată și plata amânată a contribuțiilor și impozitelor la asigurările sociale.

  • Avocatul Poporului solicită informații despre siguranța muncitorilor români Distribuie Print Avocatul PoporuluiRenate Weber, a înaintat o scrisoare către Ministrului federal al Muncii din Germania, Hubertus Heil, precum şi preşedintelui Comisiei pentru petiţii din Parlamentul german, Marian Wendt, prin care solicită mai multe informații despre siguranța muncitorilor români care desfășoară diferite activități sezoniere.
  • Muncitorii sezonieri români protestează la Bonn | Germania | DW |
  • Autentificare - atop-romania.ro

Munca casnică este muncă. Și trebuie respectate drepturile de muncă ale lucrătorilor casnici - inclusiv dreptul la lucrați fără teamă de hărțuire sexuală și violență.

recomandări de miopie dureri de ochi și scăderea vederii

EFFAT stă alături de tine. În același timp, este important să ne amintim că COVID nu este cauza principală a multor probleme care afectează sectorul. Iar riscurile pentru lucrătorii domestici migranți fără documente, fără acces la compensații pe venit sau protecții sociale - chiar și în caz de boală sau concediere - nu necesită explicații.

viziune pentru bărbați cenușă de munte pentru viziune

De exemplu, trebuie să existe o adunare sectorială anuală pentru lucrătorii casnici, pe lângă adunările generale existente pentru celelalte sectoare EFFAT. Contact de presă: Steve Gilmore - [E-mail protejate] Imparte asta:.

  • Ca urmare a unei ierarhizari superioare a salariilor pentru soferii de pe autoturismele puse la dispozitia persoanelor care ocupa functii al caror coeficient de ierarhizare este de minimum 5,50, stabilita prin Ordonanta Guvernului nr.
  • Avocatul Poporului solicită informații despre siguranța muncitorilor români
  • Productivitatea scăzută a muncitorilor din agricultură

Mai multe despre acest subiect