Vederea fetelor, DMLV | Essilor Romania

 1. Cu toate acestea, acuitatea sa vizuală trebuie să se dezvolte în timp.
 2. Viziunea borisenko
 3. Ce fel de ochelari mi se potrivesc?
 4. RAPORT referitor la capacitarea fetelor prin educație în Uniunea Europeană
 5. Încearcă toate formele!
 6. Testarea genetică lipsa vederii
 7. Pierdere bruscă a vederii în ochiul stâng
 8. Vedere încețoșată în întuneric

Ce culoare să aibă ramele de ochelari? Iată cum puteți stabili ce formă a feței aveți La prima vedere nu pare întotdeauna ușor să identificați forma feței dumneavoastră - caracteristicile comune pot arăta diferit de la o față la alta.

vederea fetelor

Mai mult decât atât, forma feței unei persoane se poate schimba pe parcursul vieții sale, de exemplu când pierde din greutate. Iată o modalitate ușoară de a stabili forma feței: în primul rând, stați în fața unei oglinzi și priviți drept înainte.

vederea fetelor

Apoi, folosiți un elastic pentru păr, pentru a prinde părul în spate. Astfel fața dumneavoastră va fi complet vizibilă și puteți stabili mai ușor ce formă are.

Linia părului marchează marginea superioară a feței, iar bărbia marginea de jos.

vederea fetelor

Urechile nu se iau în considerare la stabilirea formei feței. Alternativ, puteți trasa conturul feței pe oglindă cu un creion solubil în apă.

✔TEST DE VEDERE(Cat de buni sunt ochii tai?)

Dacă nu aveți la îndemână o oglindă, folosiți o fotografie în care priviți drept înainte de ex. Apoi comparați fața dumneavoastră cu imaginile: care dintre următoarele forme seamănă cel mai mult cu fața dumneavoastră? Ce formă a feței am? Identificarea formei feței vă ajuta să găsiți ramele perfecte.

De ce apare degenerescența maculară legată de vârstă?

Formele feței se împart pe șase categorii diferite: 1. Fața ovală La fața ovală se potrivește aproape orice tip de pereche de ochelari și rame.

 • DMLV | Essilor Romania
 • Ochii copiilor noștri
 • Miopia citind cu un singur ochi

Acest contur facial are trăsături blânde, o frunte mică, vederea fetelor ușor rotunjit și pomeţii frumos conturaţi. Ce ochelari se potrivesc la fața ovală?

vederea fetelor

Aproape toate formele de rame arată bine - ochelarii pătrați, ochelarii rotunzi, vederea fetelor fără contur sau ramele mai ostentative cum ar fi ochii de pisică sau ochelarii de tocilar cu rame groase și modelele speciale.

Fața rotundă.

Mai multe despre acest subiect