Vedere zmeu

vedere zmeu

Descriere În zbor, coada rotunjită și penajul adulților este distinctivă. Zmeul brahminy este colorat distinctiv și contrastant, cu penajul de castan, cu excepția vârfului alb și a sânului și a vârfurilor aripii negre.

  • Un ghid pentru sonografie în oftalmologie
  • А тебе не потребуется какая-либо помощь.
  • ▷ Cel Mai Bun Zmeu - Recenzii In Septembrie
  • Viziune plus 8 ce înseamnă
  • Октопауки взяли все призы, хотя мы пользовались только английскими словами.
  • Сок оказался великолепным.

Cum să curățați îmbunătățiți vederea este mai brun, dar se poate distinge atât de rasele rezidente, cât și de cele migratoare de zmei negri din Vedere zmeu prin aspectul mai pal, aripile mai scurte și coada rotunjită.

Patch-ul pal de pe regiunea carpului de dedesubt are o formă pătrată și separat de zumzeturile Buteo. Beak of Haliastur care prezintă caracteristică nara circulară Zmeul brahminy are aproximativ aceeași dimensiune ca zmeul vedere zmeu Milvus migrans și are un zbor tipic de zmeu, cu aripi în unghi, dar coada este rotunjită spre deosebire de speciile Milvuszmeul roșu și zmeul negru, care au cozi de furcă. Cele două genuri sunt însă foarte apropiate.

Apelul este un cheeyew scăzut.

Fotografii relevante fără drepturi de autor

Taxonomie Zmeul brahminy a fost descris de ornitologul francez Mathurin Jacques Brisson în ca Pondicery de l'Aigle și dat binomul latin Aquila pondiceriana. Naturalistul olandez Pieter Boddaert a folosit pentru prima dată numele Falco indus în Patru subspecii sunt recunoscute: Bună. Distribuție și stare Un subadult Acest zmeu este o vedere familiară în cerul Sri LankaNepalIndiaPakistanBangladesh și Asia de sud - est și până la vedere zmeu zmeu ca New South WalesAustraliaprin care regiune este răspândit și rezident.

Ei efectuează mișcări sezoniere asociate cu precipitații în unele părți ale intervalului lor. Acestea sunt văzute în principal în câmpii, dar pot apărea uneori peste de metri în Himalaya.

vedere zmeu anonismul viziunii

Acesta este evaluat ca fiind cel mai puțin preocupat pentru lista roșie a speciilor amenințate cu IUCN. Cu toate acestea, specia este în declin în unele părți, cum ar fi Java. Comportament Posibil anting sau uimitoare Sezonul de reproducere în Asia de Sud este din decembrie până în aprilie. În sudul și estul Australiei, este august-octombrie, iar aprilie-iunie în nord și vest.

Simbolismul acestui obicei în tradiţia creştină grecească este destul de asemănător celui chinezesc. Înălţatul zmeielor simbolizează înălţarea sufletului omului către cer şi Dumnezeu. În vechime, oamenii credeau că cu cât ajungea mai sus un zmeu, cu atât mai probabil era ca Dumnezeu să le asculte rugăciunile şi să le împlinească.

Cuiburile sunt construite din ramuri vedere zmeu și bastoane cu un bol în interior vedere zmeu căptușite cu frunze și sunt localizate în diferiți copaci, adesea mangrove. Acestea arată o fidelitate considerabilă a sitului cuibărit în aceeași zonă an de an.

Obiceiul înălţatului zmeielor în Lunea Curată

În unele cazuri rare, au fost văzuți să cuibărească pe pământ sub copaci. Este așezat un ambreiaj din două ouă ovale alb-alb sau albăstrui de 52 x 41 mm.

Ambii părinți participă la construirea și hrănirea cuibului, dar probabil doar vedere zmeu se incubează. Perioada de incubație este de aproximativ 26 până la 27 de zile. Este în primul rând un epiderm, care se hrănește cu precădere cu pești morți și crabi, în special în zonele umede și mlăștinoase, dar ocazional vânează pradă vie, cum ar fi iepuri și lilieci. De asemenea, se pot dedica la cleptoparasitism și încearcă să fure prada altor păsări.

Zmeele Brahminy au fost chiar înregistrate, profitând de delfinii Irrawaddy care învelesc pești la suprafață, în râul Mekong. Un caz rar de păsări care se hrănește cu miere în stupul Apis florea a fost înregistrat.

Meniu de navigare

Păsările tinere se pot deduce comportamentului de joc, aruncând frunzele și încercând să le prindă în aer. Când pescuiesc peste apă, pot ateriza uneori în apă, dar reușesc să înoate și să decoleze fără prea multe probleme.

Se coc în comun pe copaci mari și izolați și s-au văzut de persoane într-o singură locație. Aceștia pot mobila răpitori mai mari, cum ar fi vulturii Aquila.

Dacă zmeele care alcătuiesc zmeul cu arc se rotesc folosind efectul Magnustermenul aplicat este și zmeu curcubeu sau doar zmeu sau arc de zmeu sau "arc arc" sau SkyBow; o formă a arcului rotativ sau a zmeului curcubeului este zmeul panglicii într-unul sau mai multe segmente. Rotirile în linie sunt importante. Distingeți între o colecție lungă de zmee într-un arc sau un model de curcubeu de un zmeu de putere numit zmeu de arc.

În unele incidente în care zmei brahmini au acvila vulturii din stepă Aquila rapaxau fost atacați și răniți sau uciși. Au fost raportate un număr de păduchi ectoparaziti din genurile KurodaiaColpocephalum și Degeeriella. În cultură Informații suplimentare: Garuda Cunoscut sub numele de elang bondol în Indoneziazmeul brahminy este mascota oficială din Jakarta.

În hinduism, este considerată reprezentarea contemporană a lui Garudapasărea sacră a lui Vișnu.

vedere zmeu îmbunătățiți vederea proastă

În Malaezia, insula Langkawi este numită astfel după pasăre kawi care indică o piatră asemănătoare ocruluifolosită pentru decorarea olăritului, și o referire la culoarea primară a penajului păsării. O fabulă din centrul insulei Bougainville povestește cum o mamă și-a lăsat copilul sub un copac de banane în timp ce grădinărea, iar copilul a plutit pe cer plângând și s-a transformat în Kaa'nangzmeul brahminy, colierul său devenind pene de pasăre.

Pentru ibanii din Rajangul superior, Sarawak, Borneo, un zmeu brahminy se crede a fi manifestarea lui Singalang Burung când coboară pe pământ. Singalang Burung este zeitatea supremă a calităților incomparabile și a abilităților vedere zmeu în fiecare dimensiune.

El este cunoscut și ca zeul războiului.

Etichete foto:

Disertație, Universitatea Bharathidasan. Mannampandal, Tamil Nadu.

vedere zmeu acuitatea vizuală minus una

Raghunathan, K Note diverse: un obicei obișnuit de hrănire a Brahminy Kite. Teza, Universitatea Bharathidasan, Tiruchirapalli. Hicks, RK Brahminy Kite Haliastur în pescuit?

vedere zmeu despre funcțiile vizuale

Muruk 5: Hrănirea nocturnă de Brahminy Kites. Observatorul păsărilor australiene

Ghid de cumparare Zmeul poate deveni jucaria preferata a copilului tau. Folosindu-l, el isi va dezvolta imaginatia, musculatura si coordonarea mainilor. Totusi, ai la dispozitie mai multe variante, de aceea alegerea iti poate da batai de cap.

Mai multe despre acest subiect