Supliment vizual. Vizual Junior Sirop

Vizual Extra Zi + Noapte, 30 capsule, Doppelherz | atop-romania.ro Farmacie

Descriere Sanatate vizuala inca de la primii pasi De la cele supliment vizual incipiente varste, tinerii si adultii deopotriva petrec din ce in ce mai mult timp folosind diferite dispozitive electronice cu ecran, supliment vizual care determina specialistii sa ia in calcul efectele pe termen lung ale expunerii ochilor la lumina albastra.

îmbunătățiți vederea cu 500

Ecranele computerelor, ale tabletelor, telefoanelor mobile si alte altor dispozitive digitale emana o cantitate foarte mare de lumina albastra, extrem de periculoasa pentru sanatatea vizuala. Spre deosebire de razele ultraviolete, toata lumina albastra vizibila trece prin cornee si cristalin si ajunge la retina.

un ghid pentru sonografie în oftalmologie

Pe de o parte, lumina albastră inhiba producţia de melatonina, hormonul care regleaza somnul, inducand oboseala cronica, pe de alta parte, este afectata sanatatea ochilor. Mai mult, ochii copiilor de pana in 14 ani, filtrele lor naturale, corneea si cristalinul sunt extrem de transparente, comparativ cu cele ale adultilor.

Asociere unica de ingrediente active cu gust natural de afine, atat pentru copii cat si pentru adulti, Vizual Junior este destinat sanatatii ochilor si urechilor, actioneaza sinergic la buna functionare a vederii si auzului.

metode de reabilitare a deficienței de vedere

Protejeaza retina impotriva luminii albastre, generata de ecranele televizoarelor, calculatoarelor, laptop-urilor, tabletelor si telefoanelor inteligente smartphonedin ce in ce mai folosite de catre cei mici dar si de catre cei mari. Acuitatea vizuala.

vedere ca britney spears

Contraindicat persoanelor alergice la oricare dintre componentele produsului. Solicitati avizul medicului in caz de sarcina sau alaptare.

deteriorarea mecanică a vederii

A nu se depasi doza zilnica recomandata.

Mai multe despre acest subiect