Reînnoirea viziunii,

reînnoirea viziunii

Acesta a fost principalul mesaj al liderilor UE de la nivel local și regional care și-au prezentat viziunea privind reconstruirea Europei într-o declarație transmisă președintelui României, Klaus Iohannis, în perspectiva reuniunii informale a liderilor UE de la Sibiu, în 9 mai.

de ce visez la vedere încețoșată viziunea vacii

Înmânarea Declarației a avut loc în cadrul celei mai ample reînnoirea viziunii din acest an a responsabililor locali și regionali ai UE, prilejuită de cel de-al 8-lea Summit european al regiunilor și orașelor și desfășurat la București, capitala României, țara care deține pentru prima oară președinția semestrială prin rotație a UE.

Elaborată sub auspiciile Comitetului European al Regiunilor — Adunarea UE cum să îmbunătățești viziunea exerciții rapide reprezentanților locali și regionali — și sprijinită de toate regiunile și orașele din întreaga Uniune, Declarația cere UE să le acorde regiunilor și orașelor mijloace de consolidare a democrației și de restabilire a legăturii cu cetățenii săi.

În condițiile unor mutații majore precum globalizarea, schimbările climatice și demografice, Declarația cere UE să convină rapid asupra unui viitor buget al UE care să fie ambițios și să le permită regiunilor și orașelor să promoveze incluziunea socială, să devină neutre din punctul de vedere al emisiilor de carbon și să îndeplinească obiectivele de dezvoltare durabilă ale ONU.

Din perspectiva locală și regională asupra acțiunii politice, o guvernanță eficientă la nivel european se oglindește în reînnoirea viziunii și rezultate concrete: coeziune sporită, locuri de muncă de calitate, creștere reînnoirea viziunii durabilă, infrastructură modernă și conectivitate, alături de eliminarea decalajelor de dezvoltare, ameliorarea standardelor de viață și oferirea unor servicii publice de calitate.

care este numele unei bune viziuni forum viziunea nasterii

Trăsăturile Europei sunt proximitatea și progresul social. Reînnoirea viziunii nivelurile de guvernare trebuie să acționeze prin asumarea propriei părți de responsabilitate pentru Europa, astfel încât UE să-și sporească vizibilitatea, eficiența, trăsăturile democratice și să se apropie de cetățeni, fără a neglija pe nimeni.

Având în minte valorile fundamentale ale UE coeziunea, unitatea și solidaritateaavem nevoie de un nou contract care să le permită celor un milion de responsabili de la nivel reînnoirea viziunii și regional, reprezentanți ai celui mai de încredere nivel de guvernare, să fie vectorii schimbării UE.

Singura cale de a face aceasta este consolidarea legăturilor și cooperării cu tinerii și toți actorii de la nivelul orașelor și regiunilor și a activităților dedicate lor.

cum afectează diprospanul vederea cum este corectă viziunea sau vederea

Actorii de la nivel local și regional pot determina apariția schimbărilor. Contribuția sa a fost esențială la lansarea Alianței pentru coeziune CohesionAllianceo coaliție a tuturor celor care consideră că politica de coeziune a UE trebuie să rămână unul dintre pilonii viitorului UE. Alianța a fost creată în cadrul cooperării cu principalele asociații europene ale autorităților locale și regionale și solicită ca bugetul UE de după să consolideze politica de coeziune și să o facă mai vizibilă și mai reînnoirea viziunii pentru fiecare regiune din Uniunea Europeană.

ce înseamnă viziune minus 0 7 viziune cu acromatopsie

Mai multe despre acest subiect