Instalații vizuale

CONCURS DE ARTE VIZUALE-INSTALAȚII DE ARTĂ EDIȚIA A V-A ,,FEERIE DE CRĂCIUN”

Daniela creează, preponderent, proiecte de lungă durată — narațiuni vizuale ce accentuează posibilitățile alternative pe instalații vizuale le are omenirea și impactul noilor tehnologii și abordări asupra vieții.

instalații vizuale

Este o povestire redată prin diverse mijloace, precum fotografie, text, ilustrație, imagine 3D și video, care poate fi completată de muzică, voci și alte sunete. Expoziția este despre societatea postcapitalistă, potrivit spuselor organizatorilor, în care roboții cooperează cu ființele umane tăinuite înăuntrul mașinilor, în care oamenii au moștenit epoca industrială plină de venin și au menirea de a găsi căi pentru a transpune cele mai intime momente ale trecutului lor în era digitală.

instalații vizuale

Evenimentul cuprinde lucrările a 33 de studenți internaționali, lucrările cărora s-au adunat sub acoperișul Academiei Regale de Artă din Haga.

De asemenea, aceasta este o oportunitate perfectă de a-i descoperi pe cei ce sunt cointeresați în subiectele pe care le abordez în lucrări și de a cunoaște persoane care mă pot ajuta să progresez în viitor în carieră.

ARTA, TEXTILE, INSTALATII

Acum tânăra este stabilită cu traiul în Olanda, iar luna februarie îi aduce o călătorie de șase luni în Bangladesh, unde va frecventa Institutul de Arte, Antropologie și Jurnalism.

Pasiunea ei față de artă s-a manifestat fiind încă elevă la liceu, dar, în pofida faptului că nu a avut ocazia să frecventeze cursuri de profil la acel moment, curiozitatea și ambiția de a cunoște au motivat-o să descopere acest domeniu mai târziu.

instalații vizuale

La moment, prefer să lucrez cot la cot cu alți profesioniști din domeniul științei la proiectele și temele abordate de mine. Pe viitor, probabil, aș dori să stabilesc un fundament solid pentru investigarea acestei regiuni mici, dar totuși incredibil de complexe — Moldova.

instalații vizuale

Daniela și-ar dori să contribuie la sistemul educațional din Republica Moldova, fiind încrezută în potențialul instalații vizuale care l-a sesizat în domeniul fotografiei contemporane în spațiul moldovenesc, având intenția să îl descopere și să îl dezvolte prin intermediul proiectelor sale.

Autor: Eugenia Tataru.

instalații vizuale

Mai multe despre acest subiect