Hipermetropie minus, Corectia optica

Cum să interpretați prescripția pentru lentilele de contact - Parametri importanți!

Lumina care intra in acest ochi va ateriza perfect pe retina care sa permita pacientilor pentru a vedea în mod clar atât la distanță și în apropiere.

Miopia, Hipermetropia, Presbiopia, Astigmatismul Vicii de refractie Asa cum le spune si numele, aceste afectiuni au in comun refractia anormala a luminii la trecerea acesteia prin mediile transparente ale ochiului. In ochiul normal emetroprazele luminoase care il strabat se proiecteaza exact pe retina.

Acesta este globul ocular pe care il dorim cu totii am avut dar, din păcate, nu toți dintre noi sunt atât de norocos. Miopie, sau mai frecvent cunoscut sub numele de miopia, este starea în care noi nu putem vedea că de bine de la distanță, dar putem vedea destul de bine la aproape atâta timp cât nu aveți o rețetă super.

hipermetropie minus tratament vizual pentru hardware

Acest lucru poate fi pentru unul din două motive. La hipermetropie minus oameni ochii noștri sunt pur și simplu prea mult timp al naibii. Ei nu sa oprit în creștere și acum, când lumina pătrunde în ochi, aceasta nu ateriza pe retina ca ea ar fi în mod normal, într-un ochi emmetropic, aterizează în fața retinei.

hipermetropie minus măsurarea vederii online

Deoarece retina este în continuare înapoi, optometrists prescrie lentile minus care va diverg lumina un pic mai departe pentru a permite să aterizeze pe retina.

Celălalt motiv pentru care o persoană ar putea fi miop este, deoarece acestea ar putea avea prea multă putere de refracție în ochii lor.

Optica medicala Constanta - Catalina Optic

Pentru a corecta acest lucru ochi medici vor folosi în continuare lentile minus pentru a anula puterea in plus, plus ochiul este crearea. În funcție de înaltă prescripție este, ați putea vedea în mod clar atât la distanță și în apropiere sau nu bine fie la distanță.

Detalii Miopia şi hipermetropia Ochiul normal sau emetrop presupune formarea imaginii obiectelor pe retin?. La o mare parte din populaţie, ochii nu sunt emetropi, prezentând vicii de refracţie. În cazul persoanelor cu vicii de refracţie, imaginea nu se formează pe retină, deci nu este văzută clar.

Motivul pentru acest lucru se datorează faptului că ochii noștri au un built-in sistem care medicii hipermetropie minus numesc sistemul de focalizare acomodativă.

Pentru a vedea de aproape avem nevoie de un pic de putere, plus. Anatomic, avem o lentilă care controlează în cazul în care lumina este focalizată în ochiul nostru. Obiectivul este factorul cheie în acest sistem de focalizare.

Corectia optica

Pentru a vedea de aproape, mușchii atașați la lentilele noastre se va contracta și schimba forma a cristalinului. Acest lucru ne dă pic de putere, plus avem nevoie pentru a vedea de aproape. Pacienții care au nevoie de mai mult, hipermetropie minus putere decât lentilele noastre pot da ne confruntă cu o altă problemă.

Acesti pacienti, de obicei, nu se poate vedea monitor bun pentru ochi la distanță sau aproape în cazul în care, din cauza lumină care intră în ochi terenurile.

hipermetropie minus întărirea vederii ochilor

In mod similar la pacienții miopi, există pacienți hipermetroapa pot avea un glob ocular de dimensiuni diferite. În comparație cu un ochi emmetropic, un ochi hipermetroapa este prea scurt. Pe scurt, acești ochi încetat să mai crească un pic prea devreme.

Cum se corecteaza hipermetropia si ce trebuie sa stii

Când lumina pătrunde în ochi, va ateriza în spatele retinei creând care neclaritate la distanță și în apropiere. Pentru a corecta acest lucru, pacienții vor fi prescrise, plus lentile pentru a converge lumina care intră în ochi și aduceți-o înainte de a ateriza pe retina. Există, de asemenea, pacienții care au lungimea ideală ochi ca un ochi emmetropic, dar ei au prea multă putere în ochii lor.

hipermetropie minus viziune lucidă

Din nou, pentru a corecta acest lucru, optometrists va prescrie plus lentile pentru a anula puterea minus suplimentar in ochi.

Mai multe despre acest subiect