Ce vede o persoană, Cum vă putem fi de ajutor?

ce vede o persoană

Centrul de ajutor Ce se întâmplă când blochez pe cineva pe Instagram?

Cum pot administra conținutul postat de alții în cronologia mea? Trebuie să ştii că:

Actualizează-ți aplicația Instagram la cea mai recentă versiune pentru a avea o experiență actualizată în ceea ce privește blocarea. Când blochezi pe cinevapersoana respectivă nu va putea găsi profilul tău, postările tale sau articolul tău pe Instagram.

pentru a menține vederea

Atunci când blochezi pe cineva, acea persoană nu este anunțată. Deblocarea unei persoane nu are ca efect restabilirea aprecierilor și a comentariilor sale anterioare.

Acesta ar putea fi un semn că ai fost blocat.

Persoanele pe care le blochezi pot vedea în continuare aprecierile și comentariile pe care le-ai adăugat la postările care au fost distribuite de conturi publice sau ce vede o persoană conturi pe care persoanele respective le urmăresc. Menționări și orizontul viziunii umane După ce blochezi pe cineva, persoana respectivă nu te mai putea menționa numele tău de utilizator și nu te va mai putea eticheta.

Ce văd alții despre tine? Trebuie să ştii că:

Dacă blochezi pe cineva, iar apoi îți schimbi numele de utilizator, persoana respectivă nu te va mai putea menționa sau eticheta decât dacă îți știe noul nume de utilizator. Direct După ce blochezi pe cineva, conversațiile de mesaje cu persoanele în cauză vor rămâne în Inboxul direct, dar nu vei mai putea să le trimiți mesaje.

viziunea kardasheva oksana

Dacă te afli într-un mesaj de grup cu o persoană pe care ai blocat-o, se va afișa un dialog prin care ești întrebat dacă vrei să rămâi în grup sau vrei să părăsești grupul. Dacă alegi să rămâi în grup, vei putea să vezi mesaje de la persoana pe care ai blocat-o în grup.

ce viziune este evaluată

Dacă persoana pe care ai blocat-o îți trimite mesaje în Direct, nu le vei primi și nu vor fi livrate nici mai târziu, dacă deblochezi persoana în cauză. După ce blochezi o persoană, aceasta nu va mai putea intra într-o cameră creată cu tine, dacă persoana respectivă este conectată în contul de Instagram.

Dacă nu vrei să blochezi o persoană, poți s-o ștergi ca urmăritor sau poți bloca adăugarea de comentarii de la persoana respectivă pentru fotografiile sau clipurile tale video. Dacă nu mai vrei să blochezi pe cineva, poți să deblochezi persoana în cauză.

exercițiu pentru ochi îmbunătățirea vederii video

Au fost utile aceste informaţii?

Mai multe despre acest subiect