Articole oftalmice, Pot folosi picături pentru ochi împreună cu lentilele de contact?

Sensivit picături oftalmice, 10 ml, Unimed Pharma : Farmacia Tei

Securitate Pentru produsele medicamentoase: Pentru riscuri și efecte secundare citiți prospectul produsului și adresați-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

aspect dublu vizual

Pentru produsele medicamentoase de uz veterinar: Pentru riscuri și efecte secundare citiți prospectul produsului și adresați-vă medicului veterinar sau farmacistului. AVP nu este un preț de vânzare recomandat de producător.

redobândi picături de vedere okapin

AVP este un preț stabilit articole oftalmice de către fiecare farmacie pentru medicamentele eliberate fără prescripție medicală, dar care se încadrează în limitele prețului de vânzare practicat în farmacii iar în anumite cazuri de exemplu, pentru copii sub 12 aniprețul produselor se stabileste de către casa de asigurări de sănătate. Această metodă de plată nu este disponibilă în țara dvs.

examen ocular plătit

Țară factură "Costurile de transport" 4 Preț până la epuizarea stocurilor Bine ați venit la Eumed. Noi suntem o farmacie autentică Germană, cu o istorie de 3 generații de farmaciști și suntem încă aici pentru că ne place ceea ce facem.

Prin activitatea noastră vă punem la dispoziție o gamă variată de medicamente, cosmetice și remedii, toate aflate la un click distanță, aduse direct din Germania.

diagnosticul pierderii vederii

Nume utilizator.

Mai multe despre acest subiect